2024. március 29. - Auguszta

Díjazták az innovációt

A XVI. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat ünnepélyes eredményhirdetését 2008. március 28-án tartották az Országházban. A Nagydíjat Sólyom László köztársasági elnök adta át. A 2007. ÉVI INNOVÁCIÓS NAGYDÍJBAN részesült az MTA Talajtani és Agrokémiai Kutatói
2008. március 28. péntek 21:08 - Hírextra
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium 2007. évi Ipari Innovációs Díjában részesült a 77 Elektronika Kft. által megvalósított "Automata vizelet-laboratórium". A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2007. évi Környezetvédelmi Innovációs Díjában részesült a Nitrogénművek Vegyipari Zrt. által megvalósított "Jelentős műszaki és technológiai innováció a Nitrogénművek Vegyipari Zrt. új Salétromsav üzemi nagyberuházása során". A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium 2007. évi Agrár Innovációs Díjában részesült a HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. által megvalósított "Világszínvonalú csirkefeldolgozó vonal". A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal 2007. évi Innovációs Díjában részesült a CHINOIN, a Sanofi Aventis csoport tagja által megvalósított "Beraprost ipari szintézise és piaci sikere". A Magyar Szabadalmi Hivatal 2007. évi Innovációs Díjában részesült az EGI Energiagazdálkodási Zrt. által megvalósított "Erőművi füstgázok bevezetése Heller-Forgó hűtőtoronyba a talajszinti légszennyezés csökkentésére". A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2007. évi Innovációs Díjában részesült az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. által kifejlesztett "VELAXIN® retard gyógyszerkészítmény".

Kiadó: Magyar Innovációs Alapítvány
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását