2024. április 25. - Márk

Fodor és Szent-Iványi visszatérnek az SZDSZ-be

Fodor Gábor és Szent-Iványi István is visszatér az SZDSZ ügyvivői testületébe - tudta meg az MTI csütörtökön. A tagságát múlt pénteken felfüggesztő négy ügyvivő közül Béki Gabriella és John Emese már kedden jelezte visszatérését.
2008. március 27. csütörtök 19:54 - Hírextra
A távirati irodának Fodor Gáborral nem sikerült beszélnie, de környezetéből megerősítették, hogy a politikus visszatér a testületbe.

Szent-Iványi István európai parlamenti képviselő - akit telefonon sikerült utolérni - megerősítette az InfoRádió hírét és közölte, hogy újra ügyvivőként tevékenykedik a jövőben.

Mint az MTI-nek elmondta, ezt hivatalosan nem jelentette be, de miután a keddi összevont ügyvivő testületi és frakcióülésen arról döntöttek, hogy kezdeményezik a rendkívüli küldöttgyűlés összehívását, okafogyottá vált mandátumának felfüggesztése.

Arra a kérdésre, hogy a várhatóan bekövetkező tisztújításon ringbe száll-e a pártelnöki posztért, annyit mondott, hogy a párt országos tanácsának április 5-i ülése után, ha látja, hogy milyen helyzet alakult ki és azt, hogy kik akarnak elindulni a választáson, dönt arról, hogy megméretteti-e magát.

Múlt hét pénteken négy ügyvivő, Fodor Gábor, Szent-Iványi István, John Emese és Béki Gabriella függesztette fel ügyvivő testületi tagságát. Béki Gabriella és John Emese kedden nyilatkozott arról, hogy visszatér a testületbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását