2024. május 2. - Zsigmond

Várhidinek elszámolnivalója van

Várhidi Péter szövetségi kapitánynak szakmai beszámolót kell készítenie a jövő csütörtöki ülésre a Szlovénia elleni, szerdai 1-0-ás vereség okairól - döntött a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége. Az MLSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a testül
2008. március 27. csütörtök 19:48 - Hírextra
"Természetesen én sem voltam elégedett azzal, amit láttam, de az okokról is beszéltem, elmondtam, hogy Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Halmosi Péter és Dzsudzsák Balázs pótlását nem tudjuk megoldani" - reagált a távirati iroda érdeklődésére Várhidi. "Elkészítem a szakmai beszámolót, de sok újdonsággal nem tudok szolgálni. Nem éreztem úgy, hogy lélektelenül játszottunk volna. A védekezésünk stabil volt, hiszen a szlovénoknak nem volt kidolgozott támadásuk, a gólt egyéni hiba előzte meg. Ez a legnagyobb gondunk, hogy ezeket a hibákat nem tudjuk még kiiktatni a játékunkból, de ez sem a szándékon múlik. Azt gondolom, a barátságos meccseken lehet kísérletezni, új dolgokat kipróbálni."

Az elnökség ezenkívül foglalkozott az MLSZ április 7-én tartandó rendkívüli közgyűlésével, melyen a Telkiben megvalósítani kívánt edző- és tudományos központ felépítéséhez kapcsolódó banki finanszírozási ajánlat elfogadásáról fog dönteni.

Az MLSZ május 14-én tartja évi rendes közgyűlését, melyen a szövetség 2007. évi mérlegének beszámolója, a közhasznúsági jelentés és egyéb témák szerepelnek napirenden.

Döntés született arról is, hogy Ökrös András főtitkár szerződését közös megegyezéssel, 2008. május 31-i hatállyal felbontják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását