2024. április 20. - Tivadar

Köszönet...

Az Újbuda Galéria (XI., Zsombolyai u. 5.) 2008. március 28-án, 15.00 órai kezdettel Köszönet…. címmel a kerületben alkotó kortárs művészek kiállítására kerül sor. Újbuda kulturális életének egyik ismert helyszínévé vált a Scheffer Galéria, melynek k
2008. március 25. kedd 14:06 - Hírextra

A kiállításon látható a klasszikus modern és a kortárs művészet kiemelkedő alkotásai. Mindezt a sokfelé ágazó munkát egyetlen szempont hozta közös nevezőre: a minőség. Az a minőség, ami ezen a rendezvényen tekinthető meg, ezáltal is összefoglalja és ízelítőt ad a hazai kortárs művészek alkotásaiból.

A kiállító művészek: Birgit Köblitz üvegtervező, Bráda Tibor festőművész, Breznay pál festőművész, Deák Ilona festőművész, Deim Pál festőművész, Fehér László festőművész, Gyenes Péter festőművész, Kecskés András festőművész, Konok Tamás festőművész, Kovács-Gombos Gábor festőművész, Nagy Gábor festőművész, Nádas Alexandra grafikus, Olescher Tamás festő, díszlettervező, performer, Paál Zsuzsanna grafikus, animációs filmkészítő, Serényi H. Zsigmond grafikus, Szegedi Csaba festő, képzőművész, Szöllőssy Enikő szobrász és Vetlényi Zsolt festőművész.

Forrás: ujbuda.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását