2024. április 16. - Csongor

Depp, az életmentő kalóz

Johnny Depp nemcsak a tengeren, de a kórházakban is képes csodát művelni. A világ legnépszerűbb kalóza, Johnny Depp azért büszkélkedhet hatalmas rajongótáborral, mert nagyszerű színész, és rengeteget törődik az őt imádókkal.
2008. március 25. kedd 14:03 - Hírextra
Ezt bizonyítja legutóbbi lovagias tette is. Nemrég egy angol apa arra kérte levelében, hogy segítsen lányukon, mert ő az utolsó reményük. A tizenhét éves gyerekük ugyanis öt hónapja kómában fekszik, és a család szerint Johnny sokat javíthatna az állapotán, mert ő a kedvenc aktora.

Depp rögvest válaszolt is a segélykérésre, sőt, mellékelve küldött egy kazettát is, amin Jack Sparrow-ként beszél a beteghez. A felvételt a szülők azonnal játszani kezdték lányuknak, aki pár nap múlva megmozdította a jobb lábát, amire nem volt példa az elmúlt majdnem fél év alatt. Ezen Johnny is fellelkesült, és megígérte, hogy hamarosan személyesen is meglátogatja rajongóját a kórházban, hátha a jelenléte már fel is ébreszti. A Wilkinson házaspár azóta a föld felett repked a boldogságtól, mert tényleg hisznek a csodában, amit a "Karib-tenger kalózai"-nak sztárja hozhat el.

Múlt hónapban egy ehhez kísértetiesen hasonlító eset történt, szintén Angliában. Akkor Geri Halliwell-hez fordult egy pár, hogy mentse meg gyermeküket a kómából. A Spice Girl nyomban meglátogatta a kislányt, és énekével felébresztette.
Forrás: netbulvar.hu/celebrity-mania.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását