2024. május 2. - Zsigmond

Eddig három pályázó van az MTV elnöki székére

Egy héttel a határidő lejárta előtt csak hárman vették át a Magyar Televízió (MTV) elnöki posztjára kiírt pályázati csomagot - értesült a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának egyik tagjától az MTI.
2008. március 24. hétfő 08:43 - Hírextra
Az információ szerint egyikük a március elejéig hivatalban lévő elnök, Rudi Zoltán volt, az első körben a posztért versenybe szállók közül az MTI értesülései szerint Hammer Ferenc szociológus, médiakutató bizonyosan ismét indul, míg a korábban az MTV mellett kereskedelmi csatornák menedzsmentjében is tevékenykedő Szabó Stein Imre még nem döntötte el, nekivág-e a második menetnek.

Az MTV-t felügyelő közalapítvány kuratóriuma tavaly októberben döntött úgy, hogy pályázatot ír ki a tisztségre, nem élve a médiatörvényben biztosított lehetőséggel, hogy nyilvános verseny mellőzésével kezdeményezzék: Rudi Zoltán újabb négy évig vezethesse az intézményt.

A pályázati csomagot akkor hatan vásárolták meg. Miután február 12-én - a három induló közül - nem sikerült jelöltet állítani a posztra, újabb pályázat kiírása mellett döntöttek: a dokumentum szerint a jelentkezők május 5-én adhatják le az induláshoz szükséges dokumentációt; a kuratóriumnak június 3-ig kell döntenie a kérdésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását