2024. április 20. - Tivadar

Pszichoszínház az egóról

"A nagy ego. Én szeretlek téged! Én is. Magamat." címmel tartja április 10-i előadását a Pszichoszínház, hagyományosan este 10 órakor Budapesten, az Új Színházban - tájékoztatta az MTI-t Bácskai Júlia, a sorozat szervezője.
2008. március 24. hétfő 08:35 - Hírextra
A rendhagyó előadásokon két színész improvizál előre megadott téma és forgatókönyv szerint, amelyet a pszichológus végzettségű Bácskai Júlia készít el, de az esteken a néző is megszólalhat.
Április 10-én Pokorny Lia és Fenyő Iván boncolgatja a párkapcsolatok, a szeretet és az önszeretet nem is olyan egyszerű témáját.

Április 24-én az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban Józsa Imre és Zámbori Soma improvizál "Lehidalok apámtól!" címmel. Az előadásra, amely a szülő-gyerek kapcsolat viharairól szól, szívesen várják a diákokat is - emelte ki Bácskai Júlia.

A Pszichoszínház nyolc éve működik, és már túl van 150. előadásán. Játszott a Fringe fesztiválon, a Művészetek Völgyében és a Szigeten is.

Az eddigi témák között szerepelt a munkanélküliség, a pénz, a magány, a gátlás, az újrakezdés, az önsajnálat, a gyermeki hála, a büszkeség, a megfelelési kényszer, és a szerelmi háromszög. Minden előadás más, egyszeri és megismételhetetlen.

A Pszichoszínházban fellépett többek között Börcsök Enikő, Csákányi Eszter, Csányi Sándor, Galkó Balázs, Hegyi Barbara, Jordán Tamás, Kecskés Karina, Koltai Róbert, Kovács Patrícia, Kulka János, Lázár Kati, Lukáts Andor, Margitai Ági, Márta István, Molnár Piroska, Ónodi Eszter, Pogány Judit, Rába Roland, Sárosdi Lilla, Székhelyi József, Tordai Teri és Tóth József is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását