2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jenna meghalna Charlize-ért

Jenna Jameson a sok pornófilm ellenére sem unt bele a meztelen nők látványába. A csinos sztárhölgyek néha használják adottságaikat jó célokra is, nemcsak pénzszerzésre.
2008. március 20. csütörtök 11:02 - Hírextra
A legnagyobb állatvédő szervezet, a PETA ezzel él is gyakorta, hisz mindig meztelenül tiltakozik a plakátjaikon valamelyik szépség. Legutóbb Jenna Jameson állt modellt, és már meg is találta utódját. Az ex-pornószínésznő Charlize Theront nézegetné legszívesebben ruha nélkül a következő szőrme ellenes reklámhadjáratban. Akár meg is halna, hogy láthassa az Oscar-díjas szőkeséget, amint csak egy szlogenfelirat borítja testét. Ennek oka nagyon prózai, Jameson szerint csak Charlize, Pamela Anderson és Marilyn Monroe az egyedüli, aki szexisebb nála.

Nos, ha valaki szeretne megszabadulni a felnőtt filmek koronázott királynőjétől, akkor csak mutassa meg neki Theron valamelyik moziját, amiben ledobja a textilt. A dél-afrikai szépség ugyanis már legalább egy fél tucat alkotásban szerepelt évakosztümben. Valamint a Playboy is lecsapott rá egy alkalommal. Ezek szerint Jenna csak azokat a mozgóképes műfajokat kíséri figyelemmel, amilyenekben ő is terpesztett.

Jenna kulturális hiányosságaitól eltekintve, nagy az esély Charlize nudista állat érdekképviseletére, hisz a színésznő szívén viseli a szenvedők sorsát. Csak azért nem megy feleségül Stuart Townsendhez, mert a melegek házasságát nem engedélyezik mindenhol az Államokban. Így szolidaritásból ő is hajadon marad. A jótékony vetkőzéssel olyan híres elődöket követ majd, mint Pamela, Eva Mendes, vagy Christina Applegate.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását