2024. május 3. - Tímea, Irma

Britney ismét látogathatja gyermekeit

Britney Spears egy Los Angeles-i bíróság döntése értelmében ismét látogathatja gyermekeit, sőt a láthatási időt is meghosszabbították.
2008. május 7. szerda 08:04 - Hírextra
A popsztár szülei és ügyvédje kíséretében jelent meg a bíróságon, amely a két kisfiú, a két és féléves Sean Preston és a 20 hónapos Jayden James elhelyezéséről volt hivatott dönteni. Az énekesnő züllött életvitele miatt ugyanis tavaly októberben a gyermekek nevelésének a jogát megvonták tőle, és Spears volt férjére, a fiúk apjára bízták a csemetékről való gondoskodást. Majd januárban egy botrányosan végződött láthatás után a lelki válságba jutott anyát végleg eltiltották a gyerekeitől, és a bíróság nem engedélyezte a rövid látogatásokat sem.

Most azonban bíróság úgy döntött: bár a gyerekek továbbra is az apánál maradnak, de anyjuk ismét és a korábbinál hosszabb időt tölthet el rendszeresen velük.

Spearsék az első jelentős fontos sikernek könyvelték el a verdiktet a gyermekek felügyeletének az ügyében. Az exférj, Kevin Federline ügyvédje is úgy tartja, a bíróság figyelembe vette: a popdíva az utóbbi hónapokban bizonyítékát adta annak, hogy kezd visszatérni a normális élethez.

Britney az ítélet kihirdetése után mosolyogva hagyta el a bírósági épületet, de a sajtó képviselőinek nem nyilatkozott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását