2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Leo már jól van

Leo ma a Reggeliben mesélt arról, hogy érzi magát. A fiú három hónapig nem dolgozott, egy komoly májbetegség miatt. Rossz erre visszaemlékezni. Elmentem síelni, egészségesen.
2008. március 20. csütörtök 11:05 - Hírextra
A síelésből rögtön adásba mentem, a stúdióban pedig rám szóltak, hogy azonnal menjek kórházba, mert tiszta sárga vagyok. Bementem, és már nem is mehettem haza. Nekem gyengébb a májam, mint az átlagnak. A legszörnyűbb talán az volt, mikor bent feküdtem, és azt mondták, lehet, hogy éjjel visznek az intenzívre. Mit mondjak, nem szívesen aludtam el. Ez ment hosszú időn keresztül.

Leo egy hónapig feküdt kórházban, utána két hónapot otthon kellett pihennie. Ahogy meséli, a legszörnyűbb az volt számára, hogy nem mozdulhatott ki, és nem nagyon találkozott emberekkel.

- Nehéz volt az ellátás is, hiszen nem ehettem bármit. Viszont tegnap volt egy vérvétel, már lényegesen jobbak az eredményeim. Egy hónapig még nem sportolhatok, ez azért van, mert ha elkezdek mozogni, akkor a vért elvonom a májamtól, amit nem szabad. Nagyon legyengültem, fogytam 13 kilót. Most már kezdek visszahízni, de rendkívül nehéz.

A műsorvezető elárulta, hogy mostantól az egészséget helyezi minden más elé.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását