2024. április 24. - György

Lohan iszik és vezet

Bizonyítékkal állt elő kedden az sofőr, aki azt állította, hogy Lindsay Lohan filmsztár két éve ittasan karambolozott vele. Raymund Ortega megerősítette, hogy Lohan ittas volt, amikor 2005 októberében Mercedes-Benzével nekiütközött a teherautójának Beverl
2007. december 6. csütörtök 14:27 - Hírextra
Egy hírességekkel foglalkozó portál a múlt héten olyan blokkot mutatott be, amelyen állítólag Lohan és négy barátjának fogyasztása szerepelt a baleset napján. A számlán négy vodkatartalmú italt is feltüntettek.

Ortega kétszázezer dollár (közel 35 millió forint) kártérítésért perelte be Lohant. A színésznő jogi képviselői azonban ellenpert indítottak azt állítva, hogy a teherkocsi vezetője okozta a karambolt, mert szabálytalanul fordult meg az úton. Az ügyvédek a kaliforniai útfelügyelet megállapítására hivatkoztak, amely Ortegát nevezte meg a baleset okozójaként.

Lohan, aki 19 éves volt a koccanás idején, az utóbbi időben többször próbálkozott alkohol- és kábítószer-elvonó kúrával. Két hete 84 percet töltött börtönben, ahova egy másik ittas vezetési és kábítószeres ügy miatt kellett bevonulnia az ügyvédei által elért bírósági egyezség egyik pontjának teljesítésére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását