2024. május 2. - Zsigmond

Fokozott biztonsági intézkedésekkel készül a Újpest a Honvéd ellen

Fokozott biztonsági intézkedésekkel készül a Újpest FC a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának pénteki rangadójára a kupagyőztes Budapest Honvéd ellen.
2008. március 20. csütörtök 17:23 - Hírextra
"Az MLSZ-szel abban állapodtunk meg, hogy a büntetésként kiszabott félmillió forintot inkább a biztonsági szolgálat megerősítésére költjük" - nyilatkozta a csütörtöki sajtóbeszélgetésen Joe Böröcz, az Újpest FC társtulajdonosa arra vonatkozólag, hogy az MTK ellen történt rendbontások miatt eredetileg félmillió forintra büntették a klubot, ám ezt kedden visszavonták. A Honvéd ellen 90 fővel többen ügyelnek majd a rendre.

"Az év egyik legfontosabb mérkőzésére készülünk biztonságtechnika szempontból. Nagyon fontos, hogy a szurkolókat elválasszuk egymástól, így a Megyeri út felől csak a vendégszurkolók érkezhetnek majd. E miatt a Váci úton óriási torlódásra kell majd számítani, erre felhívom a drukkerek figyelmét" - mondta Gyimesi Kende, az Újpest FC szervezési igazgatója.

Az eseményen hosszabban bemutatták a Magyarországon első ízben használatba került Prozone rendszert, amely a pályán lévő összes játékos teljesítményét figyeli, egy mérkőzésről közel négyezer oldalnyi adatot tud szolgáltatni.

"Totális képet kapunk a futballistáinkról, de ettől függetlenül az az igazság, hogy a játéktudás dönt el mindent" - mondta Urbányi István vezetőedző.

"A Honvéd elleni találkozó rendkívül fontos, de az Újpestnél minden mérkőzés az. Természetesen nem lehet más célunk, mint a győzelem, hiszen a cél továbbra is a bajnoki cím" - tette hozzá a vezetőedző.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását