2024. május 9. - Gergely

Felpörögnek az ukránok

Hrihorij Szurkisz, az Ukrán Labdarúgó Szövetség elnöke megígérte: mielőbb felpörögnek a 2012-es Eb előkészületi munkálataival.
2008. február 1. péntek 17:55 - Hírextra

"Való igaz, elvesztegettünk kilenc hónapot. De vége ennek az időszaknak! Nincs több mentség, mindenki számára világossá kell tenni, hogy Ukrajna történelmi lehetőséget kapott. Nem lehet sem egy hónapot, sem egy napot, sem egy órát elvesztegetni. A következő hetekben fel kell pörgetni a munkát, és teljes kapacitással dolgozni" - mondta Szurkisz azok után, hogy szerdán Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke keményen bírálta a két rendező országot a csúszások miatt.
Ugyanakkor Lengyelországban - ahol éles politikai vita robbant ki az UEFA-kritika miatt - egyelőre nincs felelőse a késéseknek.

Lengyelország Ukrajnával közösen tavaly áprilisban kapta meg a rendezési jogot, megelőzve Olaszországot és a Horvátországgal közösen jelentkező Magyarországot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását