2024. május 2. - Zsigmond

Hirtelen megnőtt a Megasztár

Az énekes elárulja, mitől lett magasabb. Molnár Ferenc „Caramel” régóta küzd gerincproblémáival, műtéten és különféle kezeléseken is átesett. Most már jól érzi magát, de nem szeretné, ha kiújulna a betegsége.
2008. március 17. hétfő 10:18 - Hírextra
- Két éve operáltak porckorongsérvvel, utána egy évvel már azt mondtam, gyógyult vagyok. Ám nagyon fontosnak tartom a megelőzést, ezért elmentem egy kezelésre, hogy elejét vegyem a későbbi gondoknak – mesélte az énekes a Reggeliben.

Caramel elment Báder András manuál terapeutához egy kezelésre, és hihetetlen dolgokat tapasztalt.

- Utána azt éreztem, hogy „aktív” vagyok, könnyed, és olyan izmaimat éreztem, amelyekről nem is gondoltam, hogy léteznek. Felfedeztem, milyen a helyes tartás. Ráadásul, bár nem mértük meg utána, szemmel láthatóan magasabb is lettem valamivel.

A plusz centiket a helyes tartásnak és persze a szakember kezének köszönheti a fiú. A speciális kezelések során a test kötő- és támasztószöveteit alakítják. A cél, hogy felszabadítsák a testet és ezáltal a beteg harmóniába kerüljön az őt körülvevő gravitációs mezővel.

- Ha valakinek helytelen a testtartása, azt megigazítom. Ilyenkor nem nő, hanem visszanyeri a normális magasságát, ami akár négy centiméter is lehet – árulta el Báder András.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását