2020. március 31. - Árpád

Pattanásai miatt szállították le a gépről

Egy nőt leszállítottak a Ryanair gépéről Barcelonában, mert piros pöttyök voltak a karján. A légitársaság alkalmazottai attól tartottak, fertőző betegséggel állnak szemben.
2010. június 18. péntek 12:59 - HírExtra
Roa, az 59 éves spanyol nő már a Ryanair Szicíliába tartó gépe fedélzetén ült, mikor a társaság egy alkalmazottja felfigyelt a nő karján látható piros foltokra, és úgy döntött, nem engedi felszállni az utast.

Az asszony megpróbálta meggyőzni a kísérőt, mondván ez a bőrbetegség nem ragályos, de az alkalmazott hajthatatlan maradt - annak ellenére, hogy a helyszínre érkező orvos is megerősítette, nem fertőző bőrbajról van szó.

A nőnek végül el kellett hagynia a gépet, amiért később beperelte a légitársaságot. A Ryanair védekezésében a társaság szabályzatára hivatkozik. Ebben az áll, hogy ha egy utas olyan betegségben szenved, mely ragályosnak ítélhető, illetve fertőzőnek tűnik, köteles magával hozni egy orvosi igazolást, mely bizonyítja, hogy az illető nem jelent veszélyt a többi utasra.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását