2024. május 2. - Zsigmond

A hip-hop sztár sofőrszolgálatot indít

A hip-hop császár Diddy megmenti sztártársai hátsóját a börtönben üldögéléstől.
2008. március 17. hétfő 10:15 - Hírextra
Lassan már a vécéken is csak Diddy nevével fémjelzett papírt használhat az emberiség. Szinte már mindent gyárt, ám most talált egy piaci rést, amit hamarosan le is fed. Rájött, miként lehetne eltűntetni az ittasan vezető sztárokat - egy exkluzív sofőrszolgálattal. A celebek nem szeretnek kocsi nélkül buliba menni, mert az nem trendi, taxival hazamenni pedig még nagyobb szégyen. Ezért a csillagok mindenféle lelki nehézség nélkül bevágódnak a volán mögé, és általában le is fülelik őket a rend éber őrei.

Diddy-t akkor szállta meg az ihlet, amikor az általa reklámozott vodka díszbemutatóján látta Parist négykézláb bemászni az autójába. Az elmélete szerint telefonon lehetne megrendelni a sofőröket, akik maximum egy óra alatt a helyszínen lesznek, hogy hazafuvarozzák a kábult hírességeket. Ha korábban jött volna az ötlet, akkor Lindsay, Paris, Nicole Richie, Kiefer Sutherland és Michelle Rodriguez is megmenekült volna a rácsos háztól.

Puffy új cége már a sokadik a sorban. Kezdetben csak lemezkiadója volt, majd divatcége. Mára viszont az üdítőitaltól a kutyanyakörvig mindent gyártanak Sean John márkanév alatt. Egy ideig viszont szüneteltetni szeretné a rapper karrierét, mert nagyon tetszik neki a filmek világa. Már több filmben is szerepelt, de igazi főszerepet még sosem kapott. Pedig örülne neki, ha az ő nevével adnának el egy mozit.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását