2024. június 19. - Gyárfás

Sakkoztak és túszul ejtették a postás kisfiát a rablók

Fegyverrel "tartották sakkban" a postavezető kisfiát azok a banditák, akik egy Nyíregyháza közeli kistelepülés postájának kulcsait akarták megszerezni módszerükkel - tudta meg a HavariaPress.
2008. március 14. péntek 11:43 - Hírextra
A szabolcsi megyeszékhely mellett található egyik falu postájának kulcsait akarta megszerezni az a két férfi, akiket a csütörtökön délután, kutyasétáltatásból hazatért postavezető nő Vasvári Pál utcai otthonában talált: a két férfi a szobában várakozott, s eközben egyikük a nő fiával sakkozott. Az egyik banditánál fegyver volt, s azzal fenyegetőzve követelte a nő által vezetett posta kulcsait. Mivel azonban a nő a kulcsok átadását határozottan megtagadta, a két férfi az otthon tartott készpénzt kezdte követelni. A lakásban azonban nem volt jelentősebb összegű készpénz, így végül a 10 éves fiú 1200 forintnyi zsebpénzét ajánlotta fel a rablóknak. A két féri végül üres kézzel távozott, csupán a nő és fia mobiltelefonjait vitték magukkal, nehogy azok felhívhassák a rendőrséget. A két telefont is megtalálták aztán a helyszínre érkező nyomozók: a különös banditák a lépcsőházban lerakták azokat. A két férfit a rendőrség nagy erőkkel keresi.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását