2024. április 29. - Péter

Fegyveres rablás: már el is fogták Gyalogkakukkot

A fegyveres rablás után a gyors és szakszerű rendőrségi intézkedést követően a nyomozók elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy miskolci pénzintézetet hétfőn reggel - tájékoztatta az MTI-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2007. szeptember 24. hétfő 12:35 - Hírextra

A fekete ruhás férfi az Árpád utcában lévő pénzintézetbe közvetlenül a nyitás után érkezett, és fegyvernek látszó tárggyal az alkalmazottaktól pénzt követelt, majd gyalogosan távozott. Az eset során senki sem sérült meg, fegyverhasználatra nem került sor - ismertette a részleteket Kompoltiné Jakab Ilona.

Hozzátette: a rendőrség a riasztást követően nagy erőkkel vonult a helyszínre, a miskolci járőrök és a forró nyomos csoport – kiegészülve a megyei főkapitányság nyomozóival - megkezdték a szemlét, illetve az adatgyűjtéseket az elkövető felkutatásának érdekében. Az intézkedéseknek köszönhetőn alig fél órán belül sikerült elfogni a támadót.

Beszámolt arról, hogy az elmúlt időszakban történt fegyveres rablások elkövetőinek felderítése és elfogása érdekében a megyei főkapitányságon létrejött az úgynevezett Coyote speciális nyomozócsoport, akik most is eredményesek voltak, ők fogták el a fegyveres rablót.

"A Gyalogkakukk üdvözli a rendőrséget!" – köszöntéssel a pénzintézetből távozó és fél órán belül elfogott 41 éves miskolci férfi kihallgatását a nyomozók megkezdték - tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását