2024. április 26. - Ervin

Már nem konzerv a Mónika show

A műsorvezető újra munkába állt, a Reflektor kameráinak pedig megmutatta, hol pihen kislánya, amíg ő dolgozik. Erdélyi Mónika újra dolgozik. Február végétől már azokat a Mónika show adásokat láthatják a képernyőn, melyeket a műsorvezető kislányának szület
2008. március 14. péntek 11:40 - Hírextra
Eleinte a kismama tartott attól, hogy Olívia hogyan szokja majd meg azt, hogy ő nincs mindig vele, de minden a legnagyobb rendben van.

- Bizonyos szempontból nehezebb, hogy a picur itt van velem a munkában, mert ugye folymatosan az jár a fejemben, hogy végezzünk az adott felvétellel, amikor ő szopni akar, másfelől meg jó, hiszen bármikor feljövök, ő itt van. Bármikor megölelgethetem, és nem kell azon izgulnom, hogy vajon otthon most éppen mi történik. Ő egy nagyon édes gyerek. De mi megkíméljük mindentől. Otthon, mielőtt elindulunk kap még reggelit, gyakorlatilag anyu ölében van, ha bármi probléma lenne, akkor meg tudja vígasztalni.

Mónikának édesanyja az egyik legnagyobb segítsége. Ő van a babával azokon a napokon,amikor felvételek vannak, így a mama is nyugodtabban áll a kamerák elé. Ráadásul a babaszobát és a stúdiót cask 1 emelet választja el.

- Anniyra olajozottan megy minden, mert egyszerre csinálják a hajamat meg a sminkemet, hogy készen legyünk, amikor azzal készen vagyunk akkor rögtön egy újabb szoptatás következik, utána én megyek le dolgozni, a következő szoptatásnál már megint leállunk – szóval minden nagyon jól beállt egy rendszerbe. Volt olyan, hogy félbe kellett szakítani a forgatást, mert ő éhes lett, de akkor megbeszéljük a főszerkesztővel, hogy ott hagyjuk abba, tartunk egy ébédszünetet, és utána folytatjuk.

A kis szobában megvan minden, amire a babanak szüksége lehet, és ide a zajok sem szűrődnek be. Olívia pedig rengeteget nőtt, amióta utoljára láthatták őt édesanyjával - és bizony tanusíthatjuk, hogy nagyon nyugodt és mosolygós baba.

- Bárkinek a kezébe adhatom nem sír, legfeljebb nézelődik, hogy hát te meg ki vagy? Én azt gondolom, hogy én nagyon szerencsés helyzetben vagyok, egyszerre csinálhatok mindent, amit szeretek: dolgozhatok is és egyszerre lehetek otthon a babával. Tehát én szerintem ez egy egészen kivételes állapot. Szóval akkor nem tenném meg, ha minden nap be kellene jönnöm. Azt nem tudnám csinálni. De így, egy hónapban 8 napot, azt igazán ki lehet bírni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását