2024. május 2. - Zsigmond

A Honvédelemért

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc alkalmából elismeréseket adtak át a honvédséggel együttműködő társadalmi szervezetek képviselői részére a Honvédelmi Minisztérium ünnepségén szerdán Budapesten.
2008. március 12. szerda 13:27 - Hírextra

A kitüntető címeket, emléktárgyakat és emlékplaketteket Vadai Ágnes, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára és Mikita János altábornagy, a HM Honvéd Vezérkar vezérkarfőnök-helyettese adta át a Stefánia Palotában.

Összesen 83-an kaptak elismerést. Az elismerésben részesülteket a társadalmi szervezetek, valamint a nyugállományú klubok vezetőségeinek kezdeményezésére a HM Társadalmi Véleményező Bizottság javaslata alapján jelölték ki, figyelembe véve a honvédelem ügye érdekében huzamos ideje végzett kiemelkedő tevékenységüket.

A Honvédelemért kitüntető cím különböző fokozatait 52-en, az Aranykor kitüntetéseket pedig 12-en vehették át. Az államtitkár emléktárgyakat, a vezérkari főnök pedig emlékplaketteket is adományozott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását