2024. április 29. - Péter

Hitetlen a Hír TV

Hiteltelennek és erkölcstelennek minősítette a Hír TV-t Nyakó István, az MSZP szóvivője, aki csütörtökön az MTI-nek adott nyilatkozatában úgy nyilatkozott, hogy a jobboldal már nem csak kitalál hazugságokat, de elő is állítja azokat.
2008. augusztus 7. csütörtök 17:20 - Hírextra
Szerep- és aránytévesztésben van a Hír TV, lassan inkább szereplője a bűnügyi híreknek, ahelyett, hogy szerkesztené azokat - mondta a kormánypárti képviselő. Szerinte a jobboldali gyűlöletkampány és politikai bosszúhadjárat újabb mélységig jutott: már nemcsak kitalálják a hazugságokat, de a jobboldali média segítségével elő is állítják azokat.

"A Hír TV régóta jeleskedik rémhírterjesztésben" - hangsúlyozta Nyakó István, aki szerint ez a televízió, ha kell, tényként kezel nyilvánvalóan hazug állításokat, soha el nem hangzott beszélgetéseket vág össze manipulatívan, munkatársai álnéven telefonálnak és szocialista politikusnak hazudják magukat.

Szerinte most az is kiderült, hogy köztörvényes bűnözőkkel paktálnak, csak hogy lejárathassanak valakit.
Az MSZP szóvivője utalt arra, hogy a médiumot számtalan alkalommal marasztalta el a bíróság és a médiahatóság. Úgy vélte, hogy "a legradikálisabb Fidesz-híveken senki nem ad hitelt az ilyen pártpropagandistáknak".

A Hír TV pénteken közölte, hogy kábítószert akartak elrejteni két riporterük autójában. Állításuk szerint az akcióról Helmeczy László ügyvéd beszélgetett egy büntetett előéletű férfival, akit Veres János pénzügyminiszter kampányfőnöke, Tóth Viktor ajánlott a figyelmébe. Az ügy nyilvánosságra kerülése után Veres János közleményt adott ki, ebben azt hangsúlyozta, hogy a történtekkel kapcsolatban a Hír TV-ben előadott minden állítás "bizonyíthatóan kimeríti a hamis vád és a hatóság félrevezetésének kategóriáját".

Hétfőn Helmeczy László közzétett egy hangfelvételt, amelyen a közte és a drogdíler közötti beszélgetés hallható, és amely szerinte azt igazolja, hogy nem ő, illetve megbízója kereste fel a drogdílert, hanem ez fordítva történt.

Az állítólagos drogdíler kedden Veres János pénzügyminiszter volt kampányfőnökét és a Hír TV újságíróit is megvádolta. Baráth Miklós azt mondta: Tóth Viktor kereste meg azzal, hogy valamilyen "kellemetlen" ügybe kellene keverni a tévéseket, az állítólagos drogügyletet viszont már a televízió munkatársai találták ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2008. augusztus 7. 20:54
Fityu, Nyakó.
Legalább, ti hitelesek vagytok.

Hiszen a főnökötök meglehetősen hitelesen előadta, hogy: Hazudtunk reggel, hazudtunk délben, hazudtunk este.

Na már most. Ha egy ilyen hiteles beszéd után akadna még valaki, aki nem tart benneteket hitelesnek, az tökéletesen hülye. Ugyebár....?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását