2024. május 2. - Zsigmond

2008 a vizek éve

Hétfő óta 170 újságárusnál ingyen lehet hozzájutni azokhoz a naptárakhoz, amelyekben a gyógy- és termálvizekben gazdag nyugat-dunántúli régió turisztikai szolgáltatói mutatkoznak be. A Magyar Turizmus Zrt. 2008-as kampánya a "Vizek Éve" nevet viseli, enne
2007. december 15. szombat 21:26 - Hírextra
A turisztikai cég szombati közleménye szerint az első naptárakat egy heti vagy egy havilap mellé kapják meg a vásárlók Budapesten és a megyeszékhelyeken található hírlapüzletekben 2007. december 10. és 27., valamint 2008. január 2. és 16. között. Ezen kívül beszerezhetőek az ország 150 Tourinform irodájában is.

A cég tavaly az ízekre, idén a zöldturizmusra helyezte a hangsúlyt, a sikeres tematikus kampányokra alapozva hirdette meg jövőre a Vizek Évét. Ennek keretében tavasszal és ősszel az egészségturisztikai kínálatot népszerűsítik majd, nyáron az élővizek által kínált lehetőségekre hívják fel a figyelmet.

A kedvezményes üdülési ajánlatokat, s egyúttal az ország egészségturisztikai lehetőségeit a falinaptárokon kívül óriásplakátok is népszerűsítik majd. Összesen 30 forgalmas ponton elhelyezett plakátok havonta cserélődnek majd, tájékoztatva a turistákat a soron következő régióról és ajánlatairól.

Az érdeklődők a kampányév alatt a www.vizekeve.hu honlapon is tájékozódhatnak a lehetőségekről és megtekinthetik a csatlakozott szállodák listáját.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását