2024. április 25. - Márk

Új tévécsatorna indul

Éjjel-nappal sugárzó regionális csatorna indítását tervezi a Magyar Televízió (MTV) - derül ki a köztévének az MTI érdeklődésére adott válaszaiból, amelyekből az is megtudható: legkorábban jövőre debütálhat az új adó.
2008. március 7. péntek 08:44 - Hírextra

A hírügynökség azzal kapcsolatban kereste meg a Magyar Televíziót, hogy az a napokban több napilapban is hirdetésben tudatta: együttműködő partnereket keres egy ilyen tematikájú tévécsatornához.

Közlésük szerint egy éve határozták el az intézmény regionális koncepciójának, műsorszolgáltatásának megújítását, erre vonatkozó javaslatokat pedig már az MTV a tavaly májusban elfogadott digitális stratégiája is tartalmaz."Az egyéves munka most érkezett el abba a szakaszába, hogy az intézmény ajánlatokat kér tehát a lehetséges partnerektől" - közölték a hirdetés kapcsán, megjegyezve, hogy a beérkezett válaszokat feldolgozzák, és beillesztik 2008-as, 2009-es és 2010-es terveikbe.

"Ebben az évben semmilyen csatornát nem indítunk, az üzleti tervben sem szerepel ilyen elképzelésünk. Az MTV a jövőt építi" - írták az időzítéssel kapcsolatos kérdésre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását