2024. április 18. - Andrea, Ilma

Nem elég a diéta

"Nem kell - sőt, szerintem nem is szabad - éhesnek lenni, ahhoz hogy lefogyjunk. Számomra nem létezik diéta, csak egészséges étrend" - véli Katus Attila, többszörös aerobik világbajnok és életmódszakértő.
2008. március 7. péntek 09:55 - Hírextra

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogyha diétázni kezdenek, de mellette nem végeznek rendszeres testmozgást, akkor szervezetük válogatás nélkül felhasználja a zsírt és a fehérjét energiaként. Ennek következtében testösszetételük még rosszabb lesz testösszetételük, anyagcseréjük jelentős mértékben lassul és a diéta nem éri el a kellő hatást - állítja Katus Attila.

A sportoló szerint az eredményes fogyókúrás program során mindenki megtanulja, hogy mit, hogyan tolerál a szervezete, mitől fogy és mitől nem, és közben megismeri az alapanyagok fehérje-, zsír-, szénhidráttartalmát és tudatossá teszi a táplálkozását, no és nem feledkezik meg a sportról sem.
Minderről részletesen beszámol vasárnap induló, 21 állomásból álló országos aerobik turnéján. A helyszínek és időpontok megtalálhatók a www.katusattila.hu című honlapon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását