2024. április 28. - Valéria

A négy legjobb csapat a döntőben

Jövő csütörtökön és pénteken a négy legjobb hazai csapat küzd meg egymással a női röplabda Magyar Kupa döntőjében, Nyíregyházán.
2008. március 6. csütörtök 15:34 - Hírextra

Az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján a nyíregyházi rendezők elmondták, készen állnak a fináléra, amelynek külön érdekessége, hogy az eddig a Közép-európai Ligában szerepelt hazai csapat és a Gödöllő most először játszhat majd tétmérkőzést a Vasassal és a BSE-vel ebben a szezonban.

"Még nem játszottunk a két fővárosi csapattal az idény során, de az kijelenthető, hogy mind a négy együttesnek van esélye a sikerre" - mondta Ludvig Zsolt, a címvédő Nyíregyháza edzője. "Mindenképpen mellettünk szól a hazai környezet, ettől függetlenül teljesen nyílt a döntő."
Az első napi elődöntőkben előbb 15:30 órakor a Vasas a Gödöllővel, majd 18 órától a BSE a nyíregyháziakkal találkozik. Pénteken a bronzmérkőzést 15:30, a döntőt pedig 18 órától rendezik.
Az aranycsatát a Sporttv élőben közvetíti, míg a helyszínen mindkét napra a felnőtteknek 600, a diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 300 forintba kerül a belépő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását