2024. május 16. - Mózes, Botond

Emelik vagy csökkentik az adót?

Az elmúlt években az MSZP-SZDSZ-kormány sokszor beszélt adócsökkentésről, de az eredmény mindig adóemelés és új adófajták bevezetése lett - közölte az MTI-vel kedden Mádi László, a Fidesz országgyűlési képviselője.
2008. március 5. szerda 07:11 - Hírextra

Az ellenzéki képviselő sajtóközleményében arra reagált, hogy a nap folyamán Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti fórumán azt mondta, a készülő adócsomag-tervezet szerint a kormány csökkentené az adminisztráció és a munka terheit. Az adócsomagot az elképzelések szerint jövőre vezetnék be. A miniszter szerint a szolidaritási adót el kell törölni.

Mádi László közleményében azt írta, Gyurcsány Ferenc 2005-ben meghirdetett ötéves adócsökkentési programja, amit az Országgyűlés törvénybe is foglalt, csak néhány hónapot élt, mert a választások után növekedtek az adók, emelkedett a munkavállalókat terhelő járulék. "Ha a kormánypárti politikusok az adókról beszélnek, a magyar emberek már azt sem hiszik el nekik, amit kérdeznek" - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását