2024. április 19. - Emma

Vili bácsi imád utazni

Várkonyi András az elmúlt években azt tapsztalta, hogy hiába beszél több nyelven, az angol nélkül nehezen boldogul a világban. András ezért nem volt rest keresett egy tanárt és most hetente kétszer angol órára jár.
2008. március 3. hétfő 12:13 - Hírextra
- Amikor felvettek a színművészeti főiskolára, ugyanakkor vettek fel rádióba is és földikísérőnek a Malévhez. Ami úgy történt, hogy négyen ültek velem szmben és négy nyelven, oroszul, lengyelül, németül és franciául beszéltek hozzám és válaszolni kellett, és én megfeleltem ezen a vizsgán, így földi kísérőként is tengethettem volna az életemet – emlékezett vissza a színész.

András nem csak tudást, de szerelmet is köszönhet a nyelvtudásának. Fiatal emberként a barátai körében nagyon divatos úti cél volt Lengyelország, ezért is tanulta meg ennek az országnak a nyelvét.

- Főleg a hölgyek szépsége vonzott néhány fiatalembert, köztük engem is. Egy szerelem is lett belőle…

András és felesége idén télen a nyárba vágytak és meg sem álltak Bali szigetéig, ahol útifilmet is forgattak, melynek részleteit kizárólag a Reflketorban láthatják.

A barátok közt Vili bácsija imád a tengerben fürödni órákon át és még a veszélyes állatok sem tartják vissza ettől. Ezen a strandon szerencséje is volt, hiszen háló is védte a fürdőzőket a cápáktól.

- Imádom a tengert, igazság szerint ha az ember fél a tengertől, akkor be se menjen , azt úgy nem lehet. Emlékszem, amikor Cipruson voltunk, akkor egy hatalmas fekete valami úszott fel. Kiderült, hogy egy búváriskola volt ott és jöttek fel a víz alól.

A Várkonyi családban mindenki tud és szeret is főzni. Ezért bármerre is járnak a világban, mindenhol megóstolják a különleges ételeket. Andrásnak ezen az úton is akadt kedvence. De mindez már csak szép emlék. Várkonyi András most lelkesen angolozik és ezek után nem meglepő, hogy feleségével idén nyáron az Amerikai Egyesült Államok felé veszik az irányt.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását