2023. március 28. - Gedeon, Johanna

Falnak a tévében

Míg Európában és az Egyesült Államokban a valóságshow-k dívnak, Japánban a tv sztárjai, az "oguiik", akik a nézők szeme előtt hihetetlen mennyiségű ételt falnak be a lehető legrövidebb idő alatt.
2009. január 18. vasárnap 10:28 - Hírextra
A kedvenc jelenleg Szone Nacuko, egy 23 éves, 163 cm magas, 44 kg súlyú lány, aki korábban szépítőszereket reklámozott. Ő az "oguiik" közül a legfalánkabb, számtalan díjat nyert már rendkívüli teljesítményekkel. Több mint 15 ezer kalóriát tartalmazó ételt is sikerült elfogyasztania. Ennyit evett állítólag élete utolsó szakaszában Elvis Presley, de akkor már mérhetetlenül kövér volt.

A külföldi néző hitetlenkedve nézi a produkciót és arra gondol, hogy az óriási tál tésztát, rizst betermelő szépség belebetegedhet a falásba, de a japánok felvilágosítják: a dolognak megvan a maga technikája, a versenyzők profik, felkészülnek "a mutatványra". Hogy miként, az természetesen titok. De a japánok kedvelik őket és szurkolnak nekik - írta az El País című spanyol napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását