2024. április 26. - Ervin

Masszázs testnek és léleknek

Masszázs a testnek, szeretet a léleknek! A speciális technika a kettőt ötvözi, így garantáltan megújul az ember.
2008. március 3. hétfő 14:45 - Hírextra
A mai világban a legtöbb emberből kihalófélben van a szeretet. Életünket a munka, a pénz hajhászása és a stressz határozza meg. Kifejlesztettek egy olyan egyedi masszázsfajtát, mely a szeretet jegyében kényezteti a résztvevőket.

Először a lábnál kezdik a lazító, lágy simító mozdulatokat, majd felfelé haladnak. Érintik a lábszárat, combokat, keresztcsontot, hátat, vállat. Ezután a vendég megfordul, és elől folytatódik a kényeztetés. Olyan pontokat érint a masszőr, amellyel a szeretetet ébreszti fel, sőt, a libidót is növeli. A vágyfokozó hatás pedig bizonyított.

- Tízből nyolc nő libabőrős lesz a masszás alatt. Ez egyértelmű visszajelzés arra, hogy élvezik. Ezek a hölgyek mikor hazamennek, garantáltan leteperik a férjüket – meséli büszkén Csonka Csaba, sztármasszőr.

Ez a fajta simogatás nem csak a kényeztetésről szól. Szeretetet kap az ember, és olyan ingereket, amelyekkel aztán ő is szeretetet tud adni, és mosolyogva néz a világra.

- Amellett, hogy oldja a stresszt, megnyitja a csakrákat, így a vendég feltöltődik energiával. A szeretetmasszázs a relaxálásról, ellazulásról szól. Egy szeretet alapú kommunikáció, amit a szám helyett az ujjaimmal végzek – mondta Csaba.

A biztos hatásért a hangulatról is gondoskodni kell. A teljes csönd, nyugalom, gyertyafény és az aromaolajok bódító illata járul hozzá a tökéletes ellazuláshoz. Főként ilang-ilang, levendula és pacsuli olajokat használnak a masszázs során. Egy óra alatt megnyugszik a test és a lélek, valamint felébred a szeretet. A masszázst bárki kipróbálhatja, akinek szeretetre van szüksége.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását