2024. április 30. - Katalin, Kitti

Kijöhet a börtönből az énekesnő férje?

Amy Winehouse jobbik fele, Blake Fielder-Civil már fél lábbal kint van a börtönből.
2008. március 3. hétfő 14:49 - Hírextra
Blake Fielder-Civil több hónapos, eseményekben gazdag fogva tartásának hamarosan vége szakad a jelek szerint. Az első tárgyaláson ugyanis nem találták bűnösnek az ellene felhozott vádakban. A két órás meghallgatás alatt az ügyésznek nem sikerült alátámasztania, hogy Blake összeverte az ügyfelét egy kocsmában. Sőt, az igazságszolgáltatás kijátszására sem találtak egyértelmű bizonyítékot. Így már csak egyetlen ügye maradt függőben, a nagy mennyiségű marihuána birtoklásából is kell mosnia magát. Szóval egyelőre még nem térhet haza.

A jeles ítélkezési eseményen Fielder-Civil legkárosabb szenvedélye, felesége nem jelent meg. Amy inkább folytatta a költözködést, mert régi házukban már nem érezte jól magát, miután a rendőrök onnan vitték el férjét. Ezért vett egy másik lakást a közelben. Az áthurcolkodás mellett lelkileg és testileg sincs olyan állapotban, hogy megjelenjen a törvény házában. Winehouse karján több vágás is ékeskedik, az arcán pedig egy ismeretlen eredetű duzzanat van. Olyan, mintha kellemesen arcon csapták volna ököllel. Persze az is lehet, hogy múlt heti franciaországi kirándulásán lett allergiás valamire.

Az egyik barátja szerint még soha nem voltak ekkora mentális gondjai Anglia válaszának Britney-re. Képtelen egy épkézláb mondatot összerakni, mondjuk eddig sem volt az értelem mintaképe. Az ismerős már azt sem tartja biztosnak, hogy Amy a későbbiekben még meglátogatja Blake-et. Már egy ideje nem élnek a heti két találkozás lehetőségével, és Winón nem is látszik ennek hiánya.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását