2024. április 29. - Péter

Elképesztő produkciók

Közeledik a Cirque du Soleil magyarországi fellépése. Az Alegría műsorában több olyan artista szám is található, amely más előadásokban nem látható.Nézzük, kevesebb mint egy hónap múlva mire számíthat a magyar közönség!
2012. április 25. szerda 15:38 - HírExtra
Szinkron-trapéz szám
Ifjú és könnyed, a lebegő duó tökéletes harmóniában száll miközben szaltóikkal
lenyűgözik a közönséget. A két artista szembeszáll a gravitációval.

Power Track

Előadók egy légies csoportja repül a levegőben vidám bukfenceket és mutatványokat
végrehajtva, meglepő magasságokat és sebességet elérve a kereszt alakú rejtett trambulinon.

Egyensúlyozó szám
Romantikus és elegáns, ez a szám óriási fizikai erőt és hajlékonyságot követel egyszerre.
Az artista különböző magasságú botokon egyensúlyozva meghökkentő alakzatokat mutat be.



Tűztánc
Varázslatos és autentikus ez a rituális törzsi tánc amelyet a kongák lüktető ritmusára adnak elő, botszerű lángoló késeket forgatva a testük körül egy megtévesztően veszélyes számban.

Manipulátor
Ez az elbűvölő előadó a ritmikus sportgimnasztika művészetét kombinálja egy gumiember hajlékonyságával és a balett bájával. Ezüst karikákat és gyönyörű selyem szalagokat használva táncol és szökell a színpadon.

A repülő ember
Ez a virtuóz szembeszáll a gravitációval. A bungee kötél rugalmasságát kombinálva a gyűrű-tornászok erejével, az artista hasítja a levegőt mutatványa közben. Félelmetes előadása az ügyesség, a gyorsaság és az erő hihetetlen kombinációja.

Rúd-szám
Lenyűgöző artisták ugrálnak rudakról a levegőbe és érkeznek vissza rájuk. Hihetetlen ütemben, többszörösen is szinkronban végrehajtott szaltók és csavarok.

Gumiemberek
Ezek a fiatal, de már veteránnak számító előadók a kifinomult mongol hajlékonyság művészetét keltik életre. Lenyűgöző és ötletes gyakorlatok extrém hajlékonysággal és egyensúlyérzékkel párosítva, s nem mindennapi szobor formákat öltve.

Légtornász szám
A 13 méter magasan lévő, három trapézból álló felszerelés igazi légi játszótér a vakmerő akrobaták számára, akik az erős elkapó emberek között repkednek. A lélegzet- elállító szám a hálóba történő fejesugrásokban tetőzik.

Cyr-kerék
Az artista által hajtott nagy fémkarika folytonos mozgásban van. A Cyr-kerék egyszerűnek tűnik, hiszen csak egy karika, de a folyamatos mozgást egy bonyolult és energikus előadásmóddal lehet csupán elérni.


A budapesti Alegría előadásokra jegyek korlátozott számban még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását