2024. április 30. - Katalin, Kitti

Lamperth kontra Kolber

Somogy megye szocialista nagyasszonya rossz szemmel nézi párttársát - írja a Magyar Nemzet. Lamperth Mónika, az MSZP Somogy Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke egy sebtében összehívott hét végi sajtótájékoztatón súlyos kifejezésekkel illette Szita Károl
2008. március 3. hétfő 10:34 - Hírextra

Ezzel egy időben Kolber István megyei pártelnök a koalíció folytatásáról tanácskozott Gelencsér Attilával, a közgyűlés fideszes elnökével. Rendkívül agresszív politikai térfoglalás zajlik Kaposvárott és Somogy megyében, Szita Károly és a Fidesz a demokrácia szabályait kijátszva minden pozícióba politikai megbízottakat akar, amit a városi közgyűlés Fidesz-frakciója minden alkalommal megszavaz - kezdte az ellenzéki párt kaposvári és megyei vezetőire irányuló kirohanását a hét végén Lamperth Mónika.

Az MSZP megyei ügyvezető elnöke szerint a városi intézmények vezetői tisztségére már csak az előre felkért személyek mernek pályázni. Azt is közölte, kezdeményezi, hogy a megyei közgyűlésben tárgyalják újra a Fidesszel kötött koalíciós megállapodást, és legyenek erősebb garanciák az agresszív térfoglalás megakadályozására.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását