2024. május 19. - Ivó, Milán

Gyáva a Fidesz népszavazási kampánya

Léderer András, az SZDSZ - Új Generáció elnöke szerint gyáva magatartásról tanúskodik a Fidesz népszavazási kampánya, mivel a legnagyobb ellenzéki párt sajtótájékoztatói és plakátjai mögé bújik, és nem hajlandó vitatkozni a választóknak feltett három kérd
2008. február 29. péntek 21:03 - Hírextra

A kisebbik koalíciós párt ifjúsági mozgalmának vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: bármikor szívesen vitatkoznának Ágh Péterrel, Szijjártó Péterrel, vagy a Fidesz más ifjúsági politikusával a tandíjról, de nem fogadják el kihívásukat.

Léderer András úgy látja: a Fidesz kampánya azt sugallja, hogy lop, csal és hazudik mindenki, aki nem ért egyet vele, illetve sárba akarja tiporni a magyar ifjúságot.

A liberális ifjúsági politikus közölte: pártja nem ért egyet azzal, hogy ne kelljen vizitdíjat, kórházi napidíjat és tandíjat fizetni, de ezt álláspontjuk szerint vitákban kell megtárgyalni, meghallgatva mindkét oldal véleményét.

Felidézte, hogy Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke az 1990-es évek elején ugyanilyen hevesen és - szavai szerint - nagyon színvonalasan érvelt a tandíj bevezetése mellett.

Léderer András úgy vélte: a Fidesz nem is konzekvens, önmagával is szembekerül, mivel az Orbán-kormány vezette be a diákhitelt, és most arra hivatkozik, hogy az eladósítja a fiatalokat.

Arra a kérdésre, hogy ad-e esélyt Mali Zoltánnak, Drávapiski szabad demokrata polgármesterének, aki úgy nyilatkozott, hogy többen inspirálják a pártelnöki poszt megpályázására egy esetleges tisztújító közgyűlésen, azt mondta: tudomása szerint a politikusra - szűk Baranya megyei támogatói körét leszámítva - nem nagyon szavaznának.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tim
2008. február 29. 23:55
Szifo te is a tudatlan és naiv emberek táborába tartózol. Nem a fidesz hazudozik egyfolytában és teszi tönkre az országot és egyben a mi életünket s jővönket. Azért nem vitatkozik mert nincs okuk rá és nem hagynak lehetőséget úljabb hazugságok terjesztésére. Nem sűljadnek le arra a szintre. És ahogy kiálnak a népszavazás mellet az bont a bátorság jele nem a gyávaságé. Észel cselekszenek .
Szifo
2008. február 29. 23:34
Persze hogy nem állnak ki a fideszes vezetők vitatkozni, hiszen ők is tudják, hogy érveik hamisak.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását