2024. május 3. - Tímea, Irma

Vizsgálat az NBH-nál

Elkezdődött a Nemzetbiztonsági Hivatalban (NBH) az a belső vizsgálat, amely azt hivatott kideríteni, hogy célszerű és eredményes volt-e az együttműködés a milliárdos adócsalással és csempészettel meggyanúsított Együtt Egymásért Egy-Másért Közhasznú Alapít
2008. március 13. csütörtök 09:29 - Hírextra
A belső vizsgálatot a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodája koordinálja, és április 30-ig kell elkészítenie az erről szóló jelentését Szilvásy György polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő miniszternek. Az Országgyűlés hétfői ülésén fogadta el az Egymásért alapítvány ügyeit vizsgáló bizottság jelentését - emlékeztetett a lap.

Az országgyűlési határozat amellett, hogy felkéri a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős minisztert a célszerűségi és eredményességi vizsgálatra, azt javasolta a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP), hogy vizsgálja meg, a tőle elvárható gondossággal járt-e el akkor, amikor lefolytatta az alapítványnak juttatott adományok vámmentességét ellenőrző eljárást. A Magyar Nemzet információi szerint a VPOP-nál az alapítvány elleni nyomozással párhuzamosan ennek ellenőrzése is megkezdődött.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását