2024. április 28. - Valéria

Szocialisták nélkül zajlott a munka

A szocialista képviselők túlnyomó többségének távollétében zajlott a Fővárosi Közgyűlés ebédszünet utáni munkája csütörtökön.
2008. február 28. csütörtök 17:24 - Hírextra

A szocialistákat csak a frakcióvezető és a két főpolgármester-helyettes képviselte a teremben. A többiek tiltakozásul amiatt, hogy az SZDSZ az ellenzékkel napirendre vette a költségvetést, egyenként eltávoztak. A szocialisták az egészségügyi holding létrehozásáról szóló döntéshez kötötték azt, hogy részt vesznek-e a költségvetési vitában. A közgyűlés napirendjén egyébként nem szerepelt ez az előterjesztés csütörtökön.

Az interpellációs időszakban szinte csaknem minden ellenzéki indítványra adott városvezetői választ elutasított a közgyűlés, amelyen ekkor az ellenzék volt többségben.

A közgyűlés ebédszünetében rendkívüli ülést tartott az önkormányzat pénzügyi bizottsága, amely a költségvetéshez benyújtott 38 módosító indítvány mindegyikét elutasította. A városvezetés által benyújtott büdzsé tervezetéről egyébként ezúttal sem tárgyalt a pénzügyi bizottság, csakúgy mint egy nappal korábban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását