2024. április 20. - Tivadar

Bejelentést tett az MDF

Bejelentést tett a Heves és Nógrád megye határán kialakult hulladékszennyezés miatt csütörtökön a Magyar Demokrata Fórum hatvani szervezete.
2008. február 28. csütörtök 18:22 - Hírextra

A környezetkárosításról értesítettük az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőséget, a Heves Megyei Közlekedési Felügyeletet, valamint a Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóságát - közölte Hegedűs Máté, a szervezet alelnöke az MTI-vel.

Erre azt követően került sor, hogy a megyehatáron, a 21-es főút közelében lévő telepről kifújt szemét elárasztotta a környező földeket, veszélyeztetve a közelben fekvő településeket is - hangsúlyozta a politikus.

Úgy vélekedett: a jelenlegi helyzet nem csak környezetvédelmi szempontból, hanem turisztikai szempontból is káros, hiszen a Hevesbe érkezők azt tapasztalják, hogy szeméttel vannak teli a környező földek, utak.

Ráadásul mindez komoly közlekedési veszélyt is jelent, hiszen a szemetet keresztülfújja a főútvonalon a szél - tette hozzá.

Az MDF hatvani szervezete ebben a helyzetben arra kéri a hatóságokat, hogy intézkedjenek a mentesítés érdekében és vonják felelősségre a környezetszennyezés felelőseit - közölte az alelnök.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását