2024. május 4. - Mónika, Flórián

A NOE a népszavazásról

A népszavazás céljaiért a Nagycsaládosok Országos Egyesülete már a többletterhek bejelentése, 2006 tavasza óta küzd. Tárgyaltunk, egyeztettünk, két nagy létszámú békés utcai megmozdulást is szerveztünk. Gyermekeinket féltő kiáltásainkat a kormányzat nem h
2008. február 28. csütörtök 13:20 - Hírextra

A tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetése családellenes. Különösen a két vagy több gyermeket nevelőket érinti hátrányosan és halmozottan sújtja a gyermeküket egyedül nevelőket. Bérből és fizetésből élők számára pártállástól függetlenül lehetetlen akárcsak rövid ideig is két vagy több gyermek tandíját párhuzamosan kifizetni. Bérből és fizetésből élők számára a kórházi napidíjat fizetni táppénzből felér egy anyagi csőddel.

Az egészségügy és az oktatás fizetőssé tétele rendkívül kedvezőtlenül hat a gyermekvállalási kedvre, fokozza minden korosztály kilátástalanságát és egyre nagyobb számban külföldre taszítja gyermekeinket.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete ezért a tagságán túl minden magyar választópolgárt, családban élőket és egyedülállókat, anyagi gondokkal küzdőket és jó módban élőket egyaránt arra hív, hogy március 9-én szavazzanak három igennel. Külön kérjük azokat a választópolgárokat, akiknek a vizitdíj, a tandíj és a kórházi napidíj megfizetése nem jelent gondot, hogy igen szavazatukkal fejezzék ki szolidaritásukat az érintett családok és egyedülállók iránt.

dr. Szabó Endre elnök

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását