2024. április 18. - Andrea, Ilma

A kerékpárost sokkolta a hír

Danilo Di Luca, a Giro d,Italia országúti kerékpáros körverseny címvédője abszurdnak tartja, hogy kétéves büntetést kaphat doppingvétség miatt.
2008. február 28. csütörtök 13:16 - Hírextra

"Sokkolt a hír, amikor meghallottam, két évet kaphatok. Bizonyítékok hiányában akarnak eltiltani. Van hitem, és bízom benne, hogy ejtik az ügyet. A kerékpárnak élek nyolcéves korom óta. Én akarom eldönteni, meddig versenyzek és ne más mondja meg, mikor álljak le" - mondta a 32 esztendős klasszis, akinek ügyében az Olasz Olimpiai Bizottság fegyelmi bizottsága dönt majd.

A bringást - aki egy másik ügy miatt jelenleg három hónapig nem versenyezhet - a tavalyi Giro 17. szakasza után ellenőrizték, és szervezetében olyan hormonszintet mutattak ki, mint egy kisgyerekében.

A Pro Tour-sorozatból a zárófutam előtt, vezető helyről kizárt Di Luca a botrány után elhagyta a Liquigas együttesét, és jövőre már az LPR csapatában szerepel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását