2024. május 6. - Ivett, Frida

Mehmet Karcsi visszatért Törökországba

Mehmet Tüysüz és a fia, Mehmet Karcsi hétfőn visszatért Törökországba - írja keddi számában a Délmagyarország című napilap. Az apa és a fia ezúttal legálisan, a kisfiú édesanyjának a beleegyezésével, érvényes okmányokkal hagyta el az országot.
2008. február 26. kedd 11:00 - Hírextra
Mehmet Karcsi és a fiú édesapja, Mehmet Tüysüz hétfőn délelőtt a Budapest–Isztambul menetrend szerinti járattal elhagyta az országot. Az indulásnál ott volt Bogosné Papp Edina és a 11 éves gyermek nagymamája, Takács Károlyné, valamint a férfi ügyvédje, Buda Sándor is.
A kisfiú Törökországban, az édesapja családjának lakóhelyén, Isztambulban jár iskolába. Bogosné Papp Edina a lapnak elmondta: az apa megígérte, hogy telefonon, e-mailben és az interneten folyamatosan tarthatja a kapcsolatot Memivel.

Mehmet Karcsit az édesapja, Mehmet Tüysüz 2004-ben egy láthatásról nem vitte vissza, hanem hamis útlevéllel Törökországba csempészte. A fiút 2007 áprilisában találták meg és hozták vissza Magyarországra, ahova később az apja is visszatért.

Az anyát és az asszony férjét, Bogos Attilát tavaly novemberben Szerbiában letartóztatták, mert kábítószert találtak az autójukban. Több mint három hónapot töltöttek előzetes letartóztatásban, míg január 29-én bűncselekmény hiányában felmentették őket. A bíróságon szakértői véleményekre hivatkozva elhangzott, hogy a kábítószert az apa felbujtására a fiú rejtette el a személygépkocsiban. A szülők a múlt héten állapodtak meg abban, hogy a kisfiú döntheti el, melyikükkel szeretne együtt élni és hol szeretne iskolába járni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását