2024. március 29. - Auguszta

Beszeda tisztázta magát

A műsorvezető borzasztó napokat élt át szakítása és az azt övező felhajtás miatt. Az RTL Klub műsorvezetője, Beszeda Gábor szomorúan és megtörten érkezett a Reggeli stúdiójába.
2008. március 13. csütörtök 13:05 - Hírextra
Múlt hét végén bombaként robbant a hír: szakított Dér Henivel. Az igazi megpróbáltatások azonban csak ezután következtek. Gáborról ugyanis nem túl hízelgő cikkek jelentek meg, amiért élő adásban teregette ki a szennyest.

- Tisztázni szeretném a dolgokat, felvázolni a kronológiát, hogy mindenki megérthesse. Múlt pénteken volt az ominózus élő műsor, ahol szóba került a szakításunk, ami előző vasárnap történt, tehát eltelt a kettő között néhány nap. Nem igaz, hogy Heni a műsorból tudta meg a szakítást, ami egyébként is közös megegyezéssel történt. Megbeszéltük, hogy egyelőre nem nyilatkozunk a dologról, ez igaz, de nem is szándékosan hoztam szóba a témát. Az adás előtt a sminkben a műsorvezető, Horváth Éva kérdezte, hogy mi van velünk, neki elmeséltem, de kértem, hogy a műsor alatt ne hozza szóba. Sajnos a másik műsorvezetővel, Müller Attilával nem tudtam beszélni, így ő belekérdezett. Nem akartam hazudni. Teljesen általános dolgokat mondtam, igyekeztem rövid, de őszinte választ adni. Nem szerettem volna találgatásokra alkalmat adni.

Gábor sajnálja, hogy ilyen csúnyán ért véget a kapcsolatuk, de reméli, az emberek nem ez alapján fogják őt megítélni.

- Borzasztó nagy harmóniában indult a kapcsolatunk, és nagyon sajnálom, hogy kevés időnk volt megélni, de nagyon nehéz volt úgy fenntartani az érzelmeket, hogy alig van időnk egymásra. A nyílvánosságot is nehéz volt kezelni. 2004 óta vagyok az RTL képernyőjén, azóta az emberek nem tudtak semmit a magánéletemről. Most sem én ragaszkodtam a nyílvánossághoz, hanem Heni és a menedzsmentje – védekezett a műsorvezető.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását