2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Lovasi és a színház

Nemzetközi Monodráma Fesztivált rendeznek az egri Gárdonyi Géza Színházban március 27. és 31. között, az Egri Tavaszi Fesztivál keretében - tájékoztatott a teátrum sajtószóvivője. Az öt előadásnapon 16 társulat 18 művészének egy-egy produkcióját láthatja
2008. február 25. hétfő 19:25 - Hírextra
A seregszemlén egy romániai, valamint egy-egy cseh, lengyel és szlovák előadást is megtekinthet a publikum - tette hozzá.

A műsor igen feszített, hiszen délelőtt 11 órától csaknem éjfélig folyamatos programot kínálnak a szervezők a közönségnek.

Pécsi Ildikó például saját ihletésű "Bőröndök és benne az életem" című monodrámájával áll színpadra. Pogány Judit Vajda István darabját, az utolsó végrehajtott magyarországi halálbüntetésről szóló, "Pedig jó anya voltam" című művet adja elő. Saárossy Kinga a Domján Edit történetét feldolgozó, Egyedül című monodrámával - Kaló Flórián és Aldobolyi Nagy György alkotásával - mutatkozik be.

A külföldi produkciók között - a csehországi Cheb, a lengyelországi Lodz és a szlovákiai Léva teátrumának produkciója mellett - a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház Júlia című előadását láthatják a nézők.

Igazi különlegességnek számítanak a dalszerzői előadóestek, melyek sorában Mándoki Ferenccel, Másik Jánossal, Hobóval, a Lovas András-Leskovics Gábor duóval, illetve a Quimbyből ismert Kiss Tiborral találkozhat a publikum - ismertette a programot a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását