2024. május 20. - Bernát, Felícia

Három meccstől eltiltották

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Diegót, a Werder Bremen brazil válogatott középpályását, aki az Eintracht Frankfurt elleni szombati Bundesliga-meccsen kapott piros lapot.
2008. február 25. hétfő 22:35 - Hírextra

"Elfogadjuk a határozatot, bíztunk ugyan benne, hogy az illetékesek figyelembe veszik a speciális körülményeket és nem minősítik tettlegességnek Diego cselekedetét" - mondta Klaus Allofs, a Werder sportigazgatója. "Diegót az első perctől provokálták, több alattomos szabálytalanságot követtek el vele szemben és verbálisan is folyamatosan támadták. Ha elfogadják az érvelésünket, akkor Diego két meccset kapott volna."

A középpályás az 1-0-ás frankfurti győzelemmel végződött találkozó 40. percében a labdáért küzdve összeakadt ellenfelével, a nála másfél fejjel magasabb görög válogatott Szotirosz Kirigakosszal. Mindketten a földre kerültek, majd miután felálltak, a frankfurti futballista valamit mondott Diegónak, aki erre úgy reagált, hogy vállal nekiugrott ellenfelének, Kirgiakosz pedig elterült a füvön.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását