2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mélypontjához érkezett a fideszes rágalomhadjárat

A Fidesz nem ismer határokat. Előre kidolgozott stratégia alapján, a radikális jobboldali médiával együttműködve törekszik az MSZP lejáratására. Naponta állnak elő újabb és újabb hazugságokkal, de láthatóan ez sem volt elég nekik a kormányellenes hangulat
2008. február 24. vasárnap 17:31 - Hírextra

A Fidesz gyűlöletkampánya és politikai bosszúhadjárata most újabb mélységig jutott: most már nem csak kitalálják a hazugságokat, de a hozzájuk hű média segítségével nagyüzemben elő is állítják azokat.

A Hír Tv régóta jeleskedik a rémhírterjesztésben: ha kell, tényként kezelnek nyilvánvalóan hazug állításokat, ha kell, soha el nem hangzott beszélgetéseket vágnak össze manipulatívan, ha kell, álnéven telefonálnak, és szocialista politikusnak hazudják magukat.

A Fidesz pedig úgy tesz, mintha tényekről beszélne, és minden eszközt bevet, hogy lejárassa a politikai ellenfeleket.

Most már mindent lehet? Ha egy Fideszhez közeli lap megírja, hogy a föld lapos, és körülötte forog a nap, akkor a Fidesz azt is megpróbálja majd elhitetni az emberekkel?

Ezekkel a képtelen rágalmakkal a politikai rémhírterjesztőknek valójában egyetlen célja van: hogy ártsanak.

Bármi lesz ugyanis a népszavazás eredménye, a Fidesz már most vesztett: a kormány a helyén marad, és teszi tovább a dolgát. Ezt pontosan tudja Orbán Viktor és a Fidesz is. Ezért semmi más céljuk nem maradt, csak az, hogy minél nagyobb kárt okozzanak.

A Fidesz részéről csak rémhírterjesztésre és hazugságokra telik, arra nem képesek, hogy megmondják, mit tennének a jobb egészségügyért, a jobb oktatásért, és az ország sikeréért. Valójában nem az egészségügy vagy az oktatás helyzete érdekli őket, hanem csak az, hogy minél nagyobb káoszt és zűrzavart okozzanak az országban, és hogy minél inkább összezavarják az embereket.

Az MSZP ezzel szemben felelős politikai erőként tesz a jobb egészségügyért, a minőségi oktatási rendszerért, és az ország sikeréért. Mindeközben tényszerűen tájékoztatja az embereket.

A Fidesz nem tanul, ugyanazt a hibát követi el, mint 2006-ban: program és észérvek nélkül csak mocskolódik és gyűlölködik. De ezzel sem választást nyerni, sem országot építeni nem lehet.

Ezzel az ártó politikával a Fidesz nem a kormánynak és a kormánypártoknak árt, hanem az egész országnak, mert megfosztja az embereket az értelmes párbeszéd és a felelős döntés lehetőségétől.
A Fidesznek március 10-én szembe kell néznie a polgárokkal, és el kell számolnia a hazugságaival.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását