2024. április 18. - Andrea, Ilma

Nem volt "meleg" Guti csókja

Nem egy titokzatos meleg barátját, hanem a húgát csókolta meg szemérmesen üdvözléskor José Maria Gutiérrez, azaz Guti, a Real Madrid futballcsapatának egyik sztárja.
2008. február 21. csütörtök 12:19 - Hírextra

A spanyol játékos körül azután indultak el a pletykák, hogy a Cuore című képes hetilapban megjelent, egyértelműen nem azonosítható fotóval kapcsolatban a lap azt sugallta: Guti és "vőlegénye" egy intim vacsora után váltott csókot. - Erről azonban szó sincs. Egy családi vacsoráról volt szó, ahol megünnepelték, hogy Guti húga ismét terhes lett - szögezte le a futballista képviselője, Zoran Vekic az El País című spanyol napilapnak nyilatkozva.

A Cuore híresztelését alaposan felkapta a spanyol és az olasz sajtó, amelynek kapóra jött a pletyka a keddi Real Madrid-AS Roma Bajnokok Ligája mérkőzés előtt. Vekic szerint Gutit nagyon felbosszantotta a magánéletébe való durva beavatkozás. Az El País úgy tudja, hogy a 31 éves, nős játékos, két gyermek apja, klubjával együtt jogi lépéseket fontolgat.

Guti képviselőjén keresztül cáfolta azokat a híreszteléseket is, melyek szerint feleségével, Arancha de Benitóval "házasságuk felülvizsgálatánál" tartanak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását