2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megfojtotta és elásta vitapartnerét

Megfojtotta, majd a Galgahévíz határában lévő erdőben társaival együtt elásta vitapartnerét egy 27 éves bagi férfi - tudta meg a HavariaPress. A gyilkosság a rendőrség adatai szerint még múlt héten, szerdán történt: a 27 éves férfi egyik ismerősének házár
2008. február 21. csütörtök 12:23 - Hírextra

A dolog odáig fajult, hogy a fiatalember megkérte két ismerősét, bírják jobb belátásra 54 éves vitapartnerét: itassák le, s írassanak vele alá egy olyan papírt, melyben elismeri, hogy nincs követelése a vele szemben.

A leitatott férfi azonban nem vesztette el teljesen józanságát, a papírt nem volt hajlandó aláírni. A fiatalember ekkor úgy döntött, hogy megöli vitapartnerét. A férfit megfojtotta, majd két segítőjével a Galgahévíz határában lévő erdőben elásta. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának munkatársai mindhárom férfit őrizetbe vették, velük szemben előre kitervelten elkövetett emberölés miatt indítottak eljárást, miközben kezdeményezték előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását