2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A titokzatos szerető

A titokzatos hölgy szokatlan helyen tűnt fel a sztárral: egy tihanyi konferencián.Győzike felszólalt az Internet Hungary konferencián, ahova egy fórum vendégeként hívták meg. A sztár a "Celebek az interneten" témához szólt hozzá a tőle megszokott vehemenc
2007. október 18. csütörtök 19:50 - Hírextra
A Győzike showra igenis szükség van, bár mindenki azt mondja, hogy nem nézi, mégis tudják az emberek, hogy mi volt mondjuk a legutóbbi adásban. Mindent tudnak rólunk – mondta Gáspár Győző.
A showman ezután egy meglepő bejelentést tett. Elárulta, hogy szeretője, akinek fotójáért Győzi állítása szerint az egyik napilap 2 millió forintot ajánlott fel nem régiben, a teremben tartózkodik. Minden jelenlévő szeme percekig a hölgyeket mustrálta, az egyik résztvevő például a Netbulvár riporét nézte a titkos szeretőnek, tévesen.

Mi viszont kiszúrtuk az „igazit” a terem végében. A hölgy, akire Győzi az előadás közben ki-kimosolygott, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem szőke, hanem sötétvörös hajú, középmagas szépség, szemlátomást a fekete színt kedveli, csak a körme volt vörösre lakkozott és több gyűrű is ékesítette az ujjait. A barátnőre egy férfi vigyázott, így nem lehetett megközelíteni. Győzi pedig tovább beszélt a műsorról.

Hamarosan folytatódik a show. Győzi megmutatja… Szerintem az emberek inkább azt nézzék, hogy mi hogyan élünk, minthogy a gyereküket gyilkolják, vagy szétverjék az Oktogont Budapesten.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását