2024. április 29. - Péter

A lelki terhek az izmokat nyomják

A kineziológia testeden keresztül kutatja fel pszichés sérüléseidet. Olyan problémákra derít fényt, melyeket talán soha nem ejtenél ki a szádon. Minden betegség lelki problémákra vezethető vissza. Ezt a mondatot egyre többször halljuk, és valószínűleg már
2008. február 21. csütörtök 10:44 - Hírextra

Ha történik egy negatív esemény, a pszichés terhet törvényszerűen vonzza magával. De amikor van alkalmunk saját bőrünkön megtapasztalni, milyen érzéssel jár, ha egy vadidegen ember pusztán izmaink rándulásából megfejti titkainkat, rádöbbenünk, mennyire fontos törődni a testünkkel és a lelkünkkel.

A meridiánok jelentése csatorna, amelyekben az energia áramlik, ezekben alakulnak ki blokkok, ha a lelki problémákat nem tudjuk feldolgozni. Minden izomhoz kapcsolódnak érzések, amelyek összefüggésben állnak egy szervvel.

Például, ha a combfeszítő izom gyenge, az azt jelenti, hogy az illető nem azzal foglalkozik, amivel szeretne, és amire szüksége lenne, hanem valaki belekényszerítette egy nem kívánt helyzetbe. A hátegyenesítő izom merevsége arra utal, hogy tulajdonosa nem tudja eléggé élvezni az életet, ez gyakran világít rá a munkamániára is.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását