2024. május 2. - Zsigmond

Annácskának 18 milliót kell fizetnie?

Záros határidőn belül a zsebébe kell nyúlnia, ha nem akar bíróság elé kerülni. Ma zárul le a Kelemen Anna ellen folytatott rendőrségi nyomozati eljárás. A botrányhősnő tavaly év végén került bajba, mikor Zeusz nevű kutyája megtámadta a szomszádban élő idő
2008. február 21. csütörtök 10:48 - Hírextra
Zsuzsa néni azóta nem tudja önállóan ellátni magát, és háromszor meg kellett műteni a karját.

- Most került sor arra, hogy védencem éljen a jog adta lehetőséggel és tevékeny megbánást gyakoroljon - mondta dr. Magyar György, Anna védőügyvédje.

- Ez azt jelenti, hogy Annának meg kell állapodnia a nénivel, és a sértett sérelmét helyre kell állítania. Ez történhet pénzbeli kártérítéseel vagy más formában történő jóvátétellel. A lényeg az, hogy meg tudjanak egyezni, ezt közvetítői eljárás keretében rögzítsék, ami után a bíróság akár mentesítheti a büntetőjogi következmények alól. Mint Anna ügyvédje, én ezt a lépést tanácsolom a védencemnek.

A nyolcvanéves Zsuzsa néninek az fáj a legjobban, hogy a nyuszilány még csak nem is érdeklődött az állapota felől a kutyatámadás után, annak ellenére, hogy gyermekkora óta ismeri az asszonyt.

Zsuzsa néni tudja, hogy a nyuszilány milyen fényűző életet él, ezért vastagon fogott a ceruzája, mikor a szenvedéseiért benyújtott számlát aláírta.

- Szeretném, ha Anna kárpótolna engem - nyilatkozta az egyik napilapnak Zsuzsa néni, aki azóta rendszeres orvosi ellenőrzésre szorul. - Én 18 millió forint összegre számítok, ennyiben tudnék vele kiegyezni azok után, ami történt velem.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását