2024. május 2. - Zsigmond

Szocialista ügynökök a fideszes választási delegáltak?

Az MSZP szerint ha Tarlós István logikáját követik, akkor a szocialista párt ügynökei a választási bizottságok Fidesz-delegáltjai. Erről Nyakó István, az MSZP szóvivője beszélt szerdán az MTI-nek, a Fidesz népszavazási kampánya politikai vezetőjének nyila
2008. február 20. szerda 18:59 - Hírextra

Tarlós István logikája szerint a jegyzők, a választási iroda munkatársai az MSZP ügynökei, és azok köztisztviselők, közalkalmazottak is, akik hivatalból vannak kirendelve a szavazókörökbe, sőt, a Fidesz választási bizottságokba és szavazókörökbe delegált képviselői is - mondta ironikusan a szocialista politikus.

Nyakó István közölte: lehet, Tarlós István és a Fidesz el fog jutni odáig, hogy maga a Fidesz népszavazási kampányának politikai irányítója is az MSZP ügynöke, mert aki ilyen butaságot mond, árt a saját pártjának, és használ az MSZP-nek.

Tarlós István, a Fidesz népszavazási kampányának politikai vezetője szerdán az MTV Nap-kelte című műsorában arról "a nem kizárható, elméleti lehetőségről" beszélt, hogy a szocialista vezetésű kerületekben, városokban manipulálhatják a választói névjegyzékeket.

Nyakó István azt mondta, Tarlós István magából indul ki. "Önkormányzati vezetőként ismerheti ennek a csalásnak a fortélyait, adott esetben alkalmazhatta őket" - fűzte hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását