2024. május 8. - Mihály

A magas részvételi arány politikai következménnyel jár

Minél nagyobb arányú részvételre buzdított a március 9-ei népszavazáson a Fidesz elnöke szerdán Dunaújvárosban.Orbán Viktor mintegy ötszáz-hatszáz aktivista előtt úgy fogalmazott, hogy a magas részvételi arány messzeható politikai következményekkel jár.
2008. február 20. szerda 16:11 - Hírextra

"Mindannyian dolgozzunk a magas részvételért, azért, hogy az emberek igent mondjanak a saját jövőjükre" - fogalmazott a politikus.

Az ellenzéki pártelnök szerint a hatalmon lévők hálát adhatnak, amiért az emberek ilyen rossz kormányzás után "ilyen szelíd módon" képesek elviselni ezt a kormányt. Hozzátette: az emberek világos, biztonságos, előre tervezhető életet akarnak, ahhoz pedig egészség kell és a fiataloknak tudás. Hangsúlyozta: mindkettő túlságosan fontos ahhoz, hogy bárkinek átadják a róluk való döntés jogát.

A tandíjjal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az "ellenfél táborában" vannak, akik az irigységre próbálnak apellálni, és szembe akarják állítani azokat, akik tanulnak, azokkal, aki nem.

Magyarország nem fordíthat hátat saját fiataljainak, mert ha ők nem tanulnak, nem műveltek és nem tudnak bekapcsolódni a 21. század erős versenyt jelentő gazdaságába, az országnak nem lesz jövője - fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását